Om oss

Hvem kan bli medlem:

Vi har i dag over 1000 medlemmer fra hele Norge fordelt på de fleste Volvo typer. Klubben har mer enn 5000 følgere på vår facebookside:  https://www.facebook.com/Norsk-Volvoklubb-118744774910/
Klubben er åpen for alle med interesse for Volvo’s produkter uten noen begrensninger ved type, årsmodell, ombygde eller originale.
Det vil si at klubben er åpen for DEG med interesse for Volvo biler/busser/ traktorer/lastebiler/anleggsmaskiner/båtmotor/fly osv.
Klubben skal stimulere til utveksling av tips og erfaringer ved Volvoen medlemmene imellom.Medlemsfordeler:

Volvostikka heter klubbens medlemsblad. Det sendes ut ca. 4 utgaver pr. år. I Volvostikka kan du lese reportasjer om: Medlemmenes forskjellige Volvo biler, store og små, gamle som nye, Volvo treff i inn og utland, rabattavtaler, kjøp/salgs annonser, Volvo nyheter og mye mer for deg som liker Volvo’s biler og andre Volvoprodukter. Ca. annet hvert år sender klubben ut en matrikkel til sine medlemmer med oversikt over medlemmer og kjøretøy i klubben. 
Du som medlem får medlemsrabatt hos ca 50 firmaer rundt om i landet. Rabatt gis på deler, dekk/felg, verktøy, utstyr, overnatting mm. 
(Medlemskort og kvittering på betalt medlemskontigent må fremvises ved kjøp!)
Norsk Volvoklubb er nå også med i LMK, Landsforeningen av Motorhistoriske Kjøretøyklubber (http://www.lmk.no)
Hos LMK kan man få billig og veldig god veteranbil og klassikerforsikring.
Gjennom Norsk Volvoklubb får du medlemsrabatt på bilforsikring hos Volvia Forsikring se www.volvia.no
Klubben har et lite delelager med nye og brukte Volvodeler til eldre Volvomodeller. Disse legges ut for salg til medlemmene i Volvostikka fortløpende. Treff:

6. Mai 1995 arrangerte vi det første Volvo treffet på Hokksund Camping. Dette er Norges mest allsidige Volvo treff og har blitt en årlig tradisjon. Fra og med 2007 ble klubbens årlige treff arrangert i Kongsberg ved Kvarten. Ca. 50 medlemsmøter er avholdt til nå.
Klubbens treff har også blitt arrangert på Hønefoss og ved Sølvgruvene i Sagrenda utenfor Kongsberg mot Notodden (2015).


Historikk:

Norsk Volvoklubb ble stiftet 5. Mai 1994 av håndfull entusiaster. 2 møter ble avholdt og klubben var ett faktum. Klubben gikk tidligere under navnet Norsk Volvo klubb Buskerud. Fra 2008 heter klubben Norsk Volvoklubb.
I 2013 og 2014 har Norsk Volvoklubb jobbet med å fusjonere med Volvoklubben Norge som ble stiftet i 1990. Og fra årmøtet 2014 er disse 2 klubbene blitt til en, med navnet Norsk Volvoklubb. Forkortet NVOK. 


Klubbens webside:

NVKB ble lagt ut på Internett første gang i oktober 1996 som en prøve, og en ny side ble laget 1. desember 1996.
Websidens annonsesider ble i lengre tid vært utsatt for spamming, Januar 2008 ble dette erstattet med en helt ny modul der også bilder kan legges ut i annonsene. I tillegg ble et nytt forum der alle nye innlegg blitt lagt ut.
Disse sidene blir stadig endret og oppdatert. Nye websider ble lagt ut Mai 2009, og billedgalleri blir ikke oppdatert da, det er enklere å bruke klubbens facebookside til å publisere bilder. 
Send oss gjerne en e-post hvis du synes noe mangler på sidene våre.
I 2016 vil vi trolig lage en helt ny webside. 


Klubbens drift:

Klubbens drift er basert på medlemskontigenter. Disse dekker våre utgifter til brev, purringer, medlemsblad og annet materiell. Rabattavtalene vi har hos forskjellige forhandlere er kun til fordel for våre medlemmer, klubben har ingen økonomisk gevinst på driften. Alt arbeid i klubben er frivillig arbeid. Det vil si at alt arbeid i klubbens regi blir utført av medlemmer og/eller andre støttespillere på deres egen fritid, og derfor blir det til at enkelte arbeidsoppgaver blir nedprioritert i perioder. 

Kontaktopplysninger:

Postadresse:     Norsk Volvoklubb, Postboks 92, NO-2011 Strømmen, Norge
E-postadresse:​   post@norskvolvoklubb.no
Webside:           www.norskvolvoklubb.no
Facebook:         ​https://www.facebook.com/Norsk-Volvoklubb-118744774910/
Telefon:             +47 909 333 42